Actualitzem dades i informacions (inici curs)

27-08-2019

S'ha publicat un nou número de la revista "Filosofia, ara!" (http://filoara. cat). El monogràfic es dedica a "les revolucions" però - com es pot comprovar - conté força més articles de divulgació i d'aplicació educativa. El proper número estarà centrat en les "Dones filòsofes" (http://www.filoara.cat/revista/index.php/FA/announcement/view/24) i seria ben interessant col·laborar-hi.
A mes de fer-vos nous lectors/es de la revista (http://www.filoara.cat/revista/index.php/FA/user/register), que sempre ens ajuda molt, també agrairem que - fins i tot en el cas que estigueu ja enregistrats - actualitzeu el vostre perfil personal (només cal punxar sobre el vostre nom o login: és intuïtiu) i, si voleu, proposeu-vos també com a revisors o revisores. Per suposat, animem tothom a escriure i enviar articles, resenyes, contactes... i a difondre-ho entre les amistats i col·legues.

Un parell de qüestions més: a) per a la defensa de la Filosofia en l'ensenyament i del pensament crític a les nostres societats, hem promogut una Associació, amb el mateix nom ("Filosofia, ara", http://a.filoara.cat) a la qual us podeu adherir i donar suport (el cost és mínim); i b) tenim una pàgina al Facebook, amb la qual es pot compartir el que cadascú pensi i faci i s'hi pot col·laborar (https://www.facebook.com/pdfilo). Feu-vos-en amics i seguidors, gratuïtament, clar!
Ah!, i tenim un un Twitter: https://twitter.com/filosofiaara