10 disputes filosòfiques

XVIII Seminari Anual de la Secció de Filosofia Analítica de la Societat Catalana de Filosofia

Autors/ores

  • Jaume Romero Ruiz Institut de Vilablareix (Girona)

Resum

En el seminari d’enguany es consideraran diferents debats de la història del pensament. Cadascuna de les sessions buscarà acostar-nos a una determinada temàtica filosòfica tot explicant un debat real que es va produir entre dos (o més) filòsof/es. S’hi inclouran tant l’anàlisi de disputes històriques clàssiques (com ara la disputa Descartes-Regius sobre el dualisme), com l’anàlisi de disputes més modernes entre filòsofs que van arribar a debatre cara a cara en un mitjà de comunicació (com és el cas de Bertrand Russell i Frederick Copleston a la BBC l’any 1948).

 Cada sessió constarà d’una presentació per part del ponent seguida d’una discussió general amb la participació de tots els assistents.

Les sessions tindran lloc a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, Carrer del Carme, 47, Barcelona, de les 18h a les 21h.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Biografia de l'autor/a

Jaume Romero Ruiz, Institut de Vilablareix (Girona)

Membre de l'equip editorial de la revista.

Descàrregues

Publicades

09-04-2020

Com citar

Romero Ruiz, J. (2020). 10 disputes filosòfiques: XVIII Seminari Anual de la Secció de Filosofia Analítica de la Societat Catalana de Filosofia. Filosofia, Ara! Revista Per a Pensar, 5(2), 48. Retrieved from http://www.filoara.cat/revista/index.php/FA/article/view/253