Editorial

Autors/ores

  • Ignasi Llobera i Trias

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Biografia de l'autor/a

Ignasi Llobera i Trias

Actualment és professor de Filosofia al Col·legi Internacional SEK Catalunya, on imparteix tant el currículum nacional (Selectivitat) com el currículum internacional (International Baccalaureate Organization).

Continua investigant filosofia i publicant, com per exemple el seu article "Akrasía inversa genuina de la primera persona" a la revista Pensamiento el 2017.

És Doctor en Filosofia Moral amb Menció Internacional per la Universitat de Barcelona (2014) amb la tesi: Les other-regarding virtues en l'ètica contemporànea, Màster en Pensament Contemporani (2009, UB)  i Llicenciat en Filosofia (2008, Premi Extraordinari de Llicenciatura, UB).

Després de gaudir de diverses beques de la UB i de La Caixa, Ignasi Llobera va guanyar la beca FPU del Ministerio de Educación i va començar el Doctorat (2009/2013) a la mateixa universitat. El projecte d’investigació, dirigit per la Dra. Margarita Mauri, el dedica al camp de l’ètica contemporània de la virtut. Durant els primers dos anys de doctorat (2009/11) va ser investigador visitant a universitats estrangeres de gran prestigi: primer (curs 2009/10), a la University of St. Andrews (Escòcia) sota la supervisió del Prof. John Haldane; després (curs 2010/11), a la University of Notre Dame (Indiana, EUA) sota la supervisió del Prof. David Solomon, on es va entrevistar regularment amb el mateix Alasdair MacIntyre.

medi ambient

Descàrregues

Publicades

20-03-2021

Com citar

Llobera i Trias, I. (2021). Editorial. Filosofia, Ara! Revista Per a Pensar, 6(1-2), 4. Retrieved from http://www.filoara.cat/revista/index.php/FA/article/view/272