Diàleg instantani - Rubio Barrera, Rubén (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
En aquest article es pretén mostrar la impossibilitat de mantenir un veritable diàleg amb sistemes de missatgeria instantània. Per fer-ho, primer s’intenta definir què és un veritable diàleg basant-se en l’etimologia de la paraula diàleg. A continuació es fa una comparació de forma entre els xats amb els textos escrits, i després es passa a establir un vincle amb el silenci, fent relacions amb autors contemporanis, com Martin Heidegger o Ramón Andrés.