Aristòtil, la paraula contra els sofistes. - Villar Pujol, Manuel (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
Seguint la interpretació de Pierre Aubenque, la preocupació per l’ésser per part d’Aristòtil va sorgir de les problemàtiques promogudes per la manera de tractar el llenguatge per part dels sofistes.