És possible distingir què és i què no és veritat? - Sánchez Cabrero, Alfonso (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2018)
L’autor defensa que actualment és difícil refiar-nos de tot el que els altres ens diuen. Tampoc cal desconfiar de tot, però sí que ens hauríem d’exigir ser crítics amb totes aquelles “veritats” de les quals no tenim evidències o que no hem comprovat amb els nostres propis ulls