Existeixen els fets a banda dels relats? - Vilella, Pau (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2018)
Comunicació guardonada a la Jornada de Filsofia de Girona 29017 i que tracta de la importància d’una una educació basada en els valors fonamentals, com són: aprendre a escoltar sense un prejudici inicial propi, que permeti que rebis la informació tal i com l’explica l’emissor, que ajudi a ser crític i ensenyi els alumnes a raonar i pensar.