En contra del govern del Tirà: La servitud voluntària de La Boétie - Regincós Escura, Laia (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2016)
Ànalisi del Discurs de la servitud voluntària de La Boétie, text que critica el govern d’un sol i intenta buscar resposta a la subjecció de milers d’homes a un de sol, olidant la seva llibertat com a dret natural.