Amor i llibertat d’expressió: pensar amb Emma Goldman - Pérez Fernández, Andrea (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2020)
Aquest text aborda la manera com la pensadora anarquista Emma Goldman reflexiona entorn de les nocions d’amor i llibertat d’expressió per posar sobre la taula com l’apropiació exclusiva i excloent d’aquestes dues potencialitats humanes (per mitjà del matrimoni i la censura) esdevé, en el seu pensament, un obstacle per al progrés humà.