Parlar d’ètica i valors des de la incertesa crònica - Espuny Crespo, Josep (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2021)
Article breu d’opinió que proposa una reflexió sobre l’ètica de mínims, la seva possibilitat i necessitat.