Faust o l’immanent convit filosòfic - Morro, Joan (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2022)
Es presenta el Faust de Goethe com a convit a la reflexió filosòfica contemporània. Es tracta d’un personatge que ens permet transitar de les nostres experiències compartides als principals problemes conceptuals de l’actualitat. El context i la visió de Goethe en són la clau. Al capdavall, la seva versió de Faust ens permet una aproximació epistemològica i ètica, així com històrica i antropològica, al món contemporani.