La paradoxa de la soledat - Crivillés i Orensanz, Júlia (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2022)
El tema principal de l’article que pretenc enviar és la soledat: els seus vessants, els filòsofs més destacables que han reflexionat sobre aquest tema, etc. Basant-me en la conferència feta per Nemrod Carrasco, he intentat, no només destacar els punts que em van semblar me´s interessants, sinó també donar la meva opinió sobre un tema tan immens com és la soledat.