La Filosofia al Programa del Diploma del Batxillerat Internacional - Martí Linares, Montse (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2022)
Reflexió sobre l’experiència d’impartir l’assignatura de Filosofia en el Programa del Diploma del Batxillerat Internacional i un petit resum dels objectius i continguts de l’assignatura.