Experiència i recepció en les propostes artístiques contemporànies - Martínez Rubio, Ester (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
Entre els múltiples factors que ha posat en crisi l’art contemporani està el del paper del públic. Aquest text reflexiona sobre com aquest canvi de rol i altres factors han afectat a l’experiència de la recepció de l’obra artísitica.