Filosofia de o filosofia amb el llenguatge: el cas atípic de Wittgenstein - Defez Martín, Antoni (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
La filosofia sempre ha mantingut una relació interna amb el llenguatge, perquè la filosofia no seria altra cosa que llenguatge, una activitat lingüística sobre, o contra, el llenguatge: sobre, o contra, les nostres maneres -també lingüístiques- d'entendre què és el llenguatge i què signifiquen aquelles paraules que són clau en la nostra comprensió del món i de nosaltres mateixos.