Estem preparats per a la postveritat? - Vila i Planas, Laura (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
Comunicació guardonada a la Jornada de Filosofia de Girona 2017. Defensa que cal saber analitzar la realitat dels fets i adonar-nos del relat que s’ha creat posteriorment per influir a la societat. O sigui, quina és la intenció d’aquella informació, què es vol aconseguir.