Logos estoic i Imperi romà - Bardera Poch, Damià (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2020)
Aquest breu article ofereix una lectura política del llibre Meditacions, de Marc Aureli: només aquells que viuen sota les lleis de l’Imperi romà poden participar del Logos, malgrat la universalitat d’aquest concepte central de l’estoïcisme.