Una mirada a «La Ciutat de les Dames» de Cristina de Pizan - Rubio Barrera, Rubén (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2020)
En aquest article es fa una curta biografia sobre Cristina de Pizan, i se n'explica la seva obra més famosa, «La Ciutat de les Dames». Aquesta obra, malgrat ser escrita el 1405, és de gran actualitat feminista a causa de les seves reflexions. S'hi afegeixen cites de l'obra per comprovar com un text escrit a finals de l'Edat Mitjana conté idees tan d'actualitat com la desconfiança que les dones han de tenir envers les opinions que d'elles tenen els homes.