La fantasma que mor dues vegades - Barros Farrés, Alba (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2020)
Aquest article explora la relació entre Harriet Hardy i John Stuart Mill, analitzant les respectives obres feministes "L'emancipació de les dones" (1851) i "Esclavitud femenina" (1869) i imaginant com seria una conversa entre ells dos sobre el tema. Sobretot, busca donar-li vida a Harriet Hardy, que sempre queda amagada darrere el nom del seu marit.