Editorial - Llobera, Ignasi (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2020)
Hi ha moltíssimes dones que han fet i fan filosofia. La llista seria interminable. Ben sovint, però, tenen poca visibilitat i no són prou valorades, llegides ni estudiades. Per això ens vam proposar dedicar aquest número a les dones filòsofes: per posar en valor la qualitat filosòfica de tantes dones que s’han dedicat i es dediquen a la reflexió. Per aquest número hem rebut més articles que mai. Hem ordenat els articles del monogràfic per ordre cronològic de la filòsofa en què es centren: Cristina de Pizan, Teresa de Cepeda y Ahumada, Luisa Sigea de Velasco, Mary Wollstonecraft, Harriet Hardy, Jane Addams, Emma Goldman, Hannah Arendt, Simone Weil, Judith Shklar, Martha Nussbaum, Kathrin Koslicki. També es comenta la resta del contingut d'aquest exemplar.