Reflexions entorn de la soledat - Rubio Puigvert, Maria (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2022)
Un article després de visualitzar la Master Class realitzada pel Nemrod Carrasco, professor de la Universitat de Barcelona, amb el títol “El fantasma de la soledat: de Montaigne al ciberflaneur”.