Hi ha alternativa? - Molist Gallifa, Eduard (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2016)
Reflexionar profundament i críticament sobre el món en el qual vivim és un desafiament col·lectiu per construir un futur més esperançador. En un moment de crisi sistèmica, debatre sobre el capitalisme i les seves alternatives és una qüestió que ens interpel·la i posa de relleu la incertesa que assola el segle XXI.