Atreveix-te a crear (i veuràs). - Villar Pujol, Manuel (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
És una reflexió sobre l'obsessió de la creativitat que està envaint tots els ordres de la societat i les conseqüències que porta o pot portar.