La individualitat, un tresor en perill d'extinció? - Grau, Mar; Marsol, Sara (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
Aquest text representa una reflexió general sobre la qüestió de la individualitat en la nostra societat. Aquestes dues alumnes de 2n de Batxillerat van fer un molt bon treball de recerca sobre la tensió entre l'individu i la societat en el nostre món actual. El present article és una reflexió que no entra en detalls, ni en investigacions concretes (com sí que feien en el seu treball de recerca), però serveix com a indicació de la feina feta i com a motiu per a ulteriors reflexions.