Avisos

Encara podeu enviar articles per al vol. 9, amb un monogràfic sobre "Guerres i conflictes", o per altres seccions

04-03-2023

ConflitEl monogràfic girarà al voltant de "Les guerres, visibles i amagades, d’ara i de sempre" - Els conflictes i la seva rellevància filosòfica

És un fet que la conducta humana condueix sovint a l’ús de la violència, que pot ser de tipus ben diferents. Quan està mínimament organitzada o té una consistència supraindividual, se sol anomenar guerra o, en un llenguatge, més suau, conflicte. Hi ha revistes senceres dedicades a qüestions de geopolítica, arreu del món, que es focalitzen sobre aquesta situació: per exemple, la francesa Conflits, entre d’altres.

Podeu enviar els vostres textos, seguint les normes de publicació, no només per al tema del monogràfic, sinó també per altres seccions, no vinculades al “monogràfic”, com són: articles, recursos, exemples d’activitats acadèmiques, el “balcó de l’estudiant” (per a menors de 18 anys) i ressenyes.

Informeu-vos-en més, i pregunteu.

Llegir més sobre Encara podeu enviar articles per al vol. 9, amb un monogràfic sobre "Guerres i conflictes", o per altres seccions

Número actual

Vol. 8 No 1-2 (2022): Monogràfic: Meditacions sobre la tècnica. De la poiesis a la IA
					Veure Vol. 8 No 1-2 (2022): Monogràfic: Meditacions sobre la tècnica. De la poiesis a la IA

En aquest número, hi trobareu cinc articles pertanyents al monogràfic on se’ns parlarà del poder tecnològic, d’internet, d’algoritmes, de cíborgs i d’IA. També hi trobareu, condensada, la ponència que el professor Carlos Ruano Díaz va fer a la jornada Temps de Filosofia, que es va organitzar el passat 17 de desembre al Centre Cultural la Mercè de Girona. 

Al marge del monogràfic, hi podreu llegir - a més de la secció d'articles i aquella de ressenyes - reflexions sobre la matèria de Filosofia a l’ESO, idees sobre la gamificació a l’aula i una descripció i valoració de la primera Jornada de Temps de Filosofia, organitzada per l’ "Associació Filosofia, ara"

Publicades: 22-12-2022

Número complet

Veure tots els números

"Filosofia, ara!" is a philosophy magazine in Catalan (and also open to English, Spanish and other languages) that aims to appeal to the wider public. It is identified with ISSN 2462-3865 and is present in many reference networks. "Filosofia, ara!" is published by "Associació Filosofia, Ara".
Who is it for? It is aimed at any person interested in Philosophy: high school and university students and teachers, intellectuals, creators and opinion makers... Contact us at info@filoara.cat