Avisos

Podeu enviar articles per al vol. 9, amb un monogràfic sobre "Guerres i conflictes"

04-03-2023

ConflitEl monogràfic girarà al voltant de "Les guerres, visibles i amagades, d’ara i de sempre" - Els conflictes i la seva rellevància filosòfica

És un fet que la conducta humana condueix sovint a l’ús de la violència, que pot ser de tipus ben diferents. Quan està mínimament organitzada o té una consistència supraindividual, se sol anomenar guerra o, en un llenguatge, més suau, conflicte. Hi ha revistes senceres dedicades a qüestions de geopolítica, arreu del món, que es focalitzen sobre aquesta situació: per exemple, la francesa Conflits, entre d’altres.

Podeu enviar els vostres textos, seguint les normes de publicació, no només per al tema del monogràfic, sinó també per altres seccions, no vinculades al “monogràfic”, com són: articles, recursos, exemples d’activitats acadèmiques, el “balcó de l’estudiant” (per a menors de 18 anys) i ressenyes.

Informeu-vos-en més, i pregunteu.

Llegir més sobre Podeu enviar articles per al vol. 9, amb un monogràfic sobre "Guerres i conflictes"

Número actual

Vol. 7 No 1-2 (2021): Monogràfic: La crisi de la veritat
					Veure Vol. 7 No 1-2 (2021): Monogràfic: La crisi de la veritat

En aquesta nostra època de postveritat i fake news, resulta urgent revisitar la tradició filosòfica perquè ens ajudi a posar llum a la foscor: què és la veritat i per què està en crisi? Quines implicacions pot tenir aquesta crisi de la veritat?
Per això volem que aquest número de la revista sigui un lloc de trobada per reflexionar conjuntament sobre aquestes qüestions des de diverses perspectives: des de la gnoseologia fins a la filosofia política, passant per l’ètica, la lògica o la retòrica.

Publicades: 16-02-2022

Número complet

Veure tots els números

"Filosofia, ara!" is a philosophy magazine in Catalan (and also open to English, Spanish and other languages) that aims to appeal to the wider public. It is identified with ISSN 2462-3865 and is present in many reference networks. "Filosofia, ara!" is published by "Associació Filosofia, Ara".
Who is it for? It is aimed at any person interested in Philosophy: high school and university students and teachers, intellectuals, creators and opinion makers... Contact us at info@filoara.cat