Heidegger, Martin. (2015). Construir Habitar Pensar.

Autors/ores

Paraules clau:

Construir, Habitar, Pensar, Heidegger

Resum

Reseña del libro Construir Habitar Pensar (2015), de Martin Heidegger. La editorial LaOficina ofrece una nueva traducción de la conferencia que el pensador expuso en relación a la reflexión sobre el construir y el habitar. Reseña accesible para cualquier persona que busque iniciarse en la obra de uno de los filósofos más influyentes del siglo XX.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Biografia de l'autor/a

Adrià Giró València, Universitat Pompeu Fabra

Sóc graduat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb menció en Filosofia Aplicada i menció en Filosofia Fonamental. Un cop acabat el grau, per poder exercir com a docent a secundària i batxillerat, vaig realitzar el màster en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes en l'Especialitat de Filosofia a la Universitat de Barcelona. Actualment, per ampliar el meu coneixement dins l'àmbit de les Humanitats, estic cursant el màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament que ofereix la Universitat Pompeu Fabra. A més, fa cinc anys que sóc col·laborador a Punt 7 Ràdio Sant Celoni, on he dut a terme tasques de redacció i locució en diversos programes, i escric a revistes d'interès acadèmic i divulgatiu.

Descàrregues

Publicades

21-01-2019

Com citar

Giró València, A. (2019). Heidegger, Martin. (2015). Construir Habitar Pensar. Filosofia, Ara! Revista Per a Pensar, 4(2), 34–35. Retrieved from http://www.filoara.cat/revista/index.php/FA/article/view/186